Disclaimer

Disclaimer pentru Despre Seriale

Dacă aveți nevoie de mai multe informații sau dacă aveți întrebări cu privire la clauza de renunțare la răspundere a site-ului nostru, nu ezitați să ne contactați prin e-mail la [email protected].

Toate informațiile de pe acest site sunt publicate cu bună credință și doar în scop de informare generală. Despre Seriale nu oferă nicio garanție cu privire la caracterul complet, fiabilitatea și acuratețea acestor informații. Orice acțiune pe care o întreprindeți pe baza informațiilor pe care le găsiți pe acest site web (https://despreseriale.cc/), este strict pe propriul risc. Nu vom fi răspunzători pentru orice pierderi și/sau daune în legătură cu utilizarea site-ului nostru.

De pe site-ul nostru web, puteți vizita alte site-uri web urmând hyperlink-urile către astfel de site-uri externe. Deși ne străduim să oferim numai linkuri de calitate către site-uri web utile și etice, nu avem niciun control asupra conținutului și naturii acestor site-uri. Aceste linkuri către alte site-uri web nu implică o recomandare pentru tot conținutul găsit pe aceste site-uri. Proprietarii site-urilor și conținutul acestora se pot schimba fără notificare prealabilă și se poate întâmpla înainte de a avea ocazia să eliminăm un link care ar fi putut deveni “rău”.

De asemenea, vă rugăm să fiți conștienți de faptul că, atunci când părăsiți site-ul nostru, alte site-uri pot avea politici și termeni de confidențialitate diferiți, care nu pot fi controlați de noi. Vă rugăm să vă asigurați că verificați politicile de confidențialitate ale acestor site-uri, precum și “Termenii și condițiile de utilizare” ale acestora înainte de a vă angaja în orice activitate comercială sau de a încărca orice informație.

Consimțământ

Prin utilizarea site-ului nostru web, vă dați acordul cu privire la clauza de declinare a responsabilității și sunteți de acord cu termenii acesteia.

Actualizare

În cazul în care actualizăm, modificăm sau aducem modificări acestui document, aceste modificări vor fi afișate în mod vizibil aici.

Ne-am mutat la BlogulluiAtanase.NET, vă rugăm să marcați noul link. Vă mulțumim!